Tel Aviv komt met nieuwe campagne om Israëlische toeristen te trekken

Tel Aviv. Screenshot YouTube

De gemeente Tel Aviv is met een nieuwe campagne begonnen om Israëlische toeristen aan te trekken. Israëliërs die Tel Aviv bezoeken krijgen voordelen als ze in een hotel verblijven, inclusief rondleidingen, kortingen op toeristische attracties en het gratis gebruik van stadsfietsen.

De campagne van Tel Aviv valt samen met een door het ministerie van Toerisme gemaakte reclamecampagne om binnenlands toerisme in Israël aan te moedigen. De campagne begint op 18 juni en loopt door tot 1 augustus .

Nu het buitenlandse toerisme naar Israël is weggevallen en voorlopig niet terugkomt heeft de Israëlische toeristenindustrie alle hulp nodig die het kan krijgen.

“De zomer is een uitstekende tijd voor veel Israëliërs om alles te ontdekken wat de stad te bieden heeft. Het ministerie van Toerisme en de hotelbond zullen blijven samenwerken met de gemeente Tel Aviv om het toerisme te bevorderen voor de duur van het coronavirus en zelfs daarna”, zei de minister van Toerisme Asaf Zamir.

Volgens het hoofd van de Tel Aviv Hotel Association Jimmy Zohar zal de komende maanden het binnenlands toerisme centraal staan ​​in het gebied Tel Aviv-Jaffa. Verwacht wordt dat de combinatie van lage prijzen voor hotelkamers gecombineerd met allerlei voordelen, Israëliërs ertoe zal brengen om een hotel te boeken voor een korte break.

Advertentie (4)