Welkom op de Beer Bazar op de Machane Yehuda markt (video)

Ter illustratie. Israëlische bieren

Een van de coolste nieuwe hotspots op de Machane Yehuda markt in Jeruzalem is de Beer Bazaar Jeruzalem. Dit is de tweede locatie voor het merk, de originele bevindt zich op de Carmel Market in Tel Aviv. Maar het concept is hetzelfde en brengt de beste Israëlische boetiek bieren naar de massa.

Ook al bevindt het zich bij de ingang van de markt, als je binnen zit, heb je niet het gevoel dat je in de marktruimte bent. De ruimte zelf is koel en open vormgegeven, compleet met een open fustenkamer, bierpijpen door de kranen en bier in de trap. Er is muziek, maar de echte show begint elke avond na 21.00 uur wanneer de bazaar de markt overneemt.

De bar zelf is erg uniek, samen met de aangeboden alcohol. De Beer Bazaar biedt 100 soorten Israëlisch ambachtelijk bier van microbrouwerijen in heel Israël. Ze produceren ook twee van hun eigen ambachtelijke bieren die even lekker zijn.

In de Beer Bazaar hebben ze een manier bedacht voor gasten om erachter te komen welk bier ze lekker vinden – er zijn eigenlijk twee manieren. Een daarvan is een biermonsternemer met tien soorten tapbier in borrelglaasjes of een iets grotere biervlucht, die wordt geleverd met vier soorten bier.

Volg deze link voor meer informatie over de verschillende Israëlische bieren.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!