Israëlische bedrijven gespecialiseerd in leren op afstand

Screenshot AgreeOnline

Sinds de uitbraak van de coronavirus pandemie is nog nooit zoveel nadruk gelegd op leren op afstand. Israëlische bedrijven hebben oplossingen beschikbaar om goed online onderwijs mogelijk te maken.

Hier zijn 7 van dit soort Israëlische bedrijven die gespecialiseerd zijn in ‘leren op afstand’.

1. Agree Online

Agree Online wordt door duizenden kinderen gebruikt om online pesten te voorkomen. Met behulp van hun platform kunnen kinderen creatieve oplossingen vinden door middel van rollenspellen en digitale activiteiten. Naarmate meer kinderen online gaan, worden de risico’s van online pesten alleen maar groter. Momenteel richt Agree Online zich op platforms die al populair zijn onder jongeren, zoals Instagram, YouTube en Whatsapp.

2. CirQlive

Het MEETS-platform van CirQlive kan worden geïntegreerd met bestaande platforms, zoals Zoom, Webex of Canvas, en helpt docenten en studenten online samen te komen voor lessen. Het moedigt de samenwerking tussen studenten aan en bevat kalender-add-ons om zelfs de meer ongeorganiseerde studenten te helpen bij het bijhouden van huiswerk.

3. Storyball

Niet elk leermiddel is beperkt tot een computerscherm. Storyball heeft een slim speelgoed ontwikkeld dat gebruikmaakt van verhalen en spelletjes om kinderen te helpen leren. Kinderen kunnen ‘skins’ selecteren en in personages spelen terwijl ze empathie, mededogen en sociale vaardigheden leren.

 4. Jolt

Jolt bouwt een systeem van leerruimtes, genaamd Jolt Rooms, die experts de ruimte bieden om een ​​vaardigheid te leren. Alles, van onderhandelingstips tot verhalen vertellen, lessen zijn te vinden via de app en reserveren een plek in een co-working space. Tegenwoordig kunnen lessen online worden gegeven via platforms zoals Zoom.

5. CopyLeaks

Deze is voor de docenten, niet voor de studenten. CopyLeaks wordt gebruikt door instellingen en docenten om ervoor te zorgen dat studenten met hun essays geen plagiaat plegen op de universiteit of middelbare school. Met behulp van zijn cloudgebaseerde systeem kan het gemakkelijk nieuwe stukken vergelijken met een ander eerder item en detecteren of het al dan niet door de student is gekopieerd.

6. Texti

Texti is een dienst die kunstmatige intelligentie gebruikt om jongeren op een trendy en leuke manier de Engelse taal bij te brengen. Het creëert gepersonaliseerde taken op basis van de gebruikerservaring door persoonlijke interesses van elke gebruiker te integreren. Dit omvat oefeningen waarbij films, tv-shows of muziek begint in de inhoud.

7. TinyTap

TinyTap is perfect voor elk kind dat thuis blijft maar toch wil blijven leren. Het platform heeft meer dan 150.000 verschillende spellen die elke maand door meer dan een miljoen gezinnen worden gespeeld. Games worden gemaakt door docenten en variëren van taalvaardigheid, sociale vaardigheden of wiskunde en wetenschappen.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!