Fatah: “Laat Jeruzalem bevrijd worden van de Joden en bereid het Jodenkerkhof voor”

De Palestijnse terreurgroep Fatah, waar de in 2005 voor vier jaar als ‘president’ gekozen Palestijnse leider Mahmoud Abbas voorzitter van is, plaatste onlangs een antisemitische muziekvideo op social media. In het lied worden Palestijnen opgeroepen om Jeruzalem “te bevrijden van de Joden.” 

Daar bleef het echter niet bij, het lied moedigde de Arabische staten ook aan om zich te verenigen en grenzen tussen hen af ​​te breken om “Jeruzalem te verlossen en het Jodenkerkhof voor te bereiden”.

Tekst: “Wanneer de Arabier ketters wordt en het zionistisch en Amerikaans wordt,
zullen we naar jullie [Jeruzalem] komen met de ridders van Allah Verheug je! Je zult worden bevrijd van de Joden. We zullen je verlossen. De grenzen [tussen de Arabieren] zullen worden afgebroken. En we zullen worden verenigd.
Dit is het Jodenkerkhof”


Bron: Officiële Fatah Facebook-pagina, 13 oktober 2020

Dit is een fragment uit het lied “Ons Jeruzalem”, dat alle Arabieren en moslims oproept Jeruzalem te “verlossen”. Het werd oorspronkelijk gepubliceerd in december 2017 nadat de Amerikaanse president Trump Jeruzalem als hoofdstad van Israël had erkend.

De verwijzing naar “het Arabisme” dat “ketters, zionistisch en Amerikaans” zouden worden, past ook in de huidige context van de ondertekening van vredesakkoorden door de VAE en Bahrein met Israël. Iets dat de Palestijnse Autoriteit (PA) in sterke bewoordingen heeft bekritiseerd door het “verraad” te noemen en de twee Arabische staten “vijanden van de islamitische samenleving” te noemen .

Het antisemitisme van de PA en Fatah en het verband tussen het lot van de moslims en het doden van joden is goed gedocumenteerd in het speciale rapport van Palestinian Media Watch (PMW) genaamd “Antisemitisme en de Palestijnse Autoriteit: je moet tegen joden vechten voor Allah en namens de hele mensheid.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!