Hamas tv: “Israeli’s zijn allemaal criminelen, dus het is OK om ze te vermoorden”

Het vermoorden van Israëlische en Joodse burgers is legitiem volgens tv-series die door Hamas zijn geproduceerd en uitgezonden. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken als je een Israëli of Jood vermoordt.

In een scène in de show ‘Self-Sacrificing Fighter’ (Fida’i), die werd geproduceerd door Hamas ‘Al-Aqsa TV, en onlangs opnieuw werd uitgezonden, komt een gewapende terrorist een restaurant in Tel Aviv binnen en vermoordt al schietend Israëlische / Joodse gasten.

Na de aanslag wordt een Palestijnse vrouw ondervraagd door een Israëlische rechercheur. Ze legt uit dat hoewel de Islam het vermoorden van burgers verbiedt, het doden van Israëli’s / Joden gerechtvaardigd is omdat Israëli’s / Joden allemaal “criminelen” zijn:

Vrouwelijke terrorist: “Als je alles weet, wat wil je dan dat ik zeg?”

Israëlische rechercheur: “Nee. Als het wordt verteld door een heldin, is het verhaal beter en mooier. Ben jij geen heldin? Ben je niet van plan geweest om onschuldigen in Tel Aviv te vermoorden? “

Vrouw: “We zijn geen criminelen zoals jij en we zijn geen moordenaars. Onze religie [islam] verbiedt ons om burgers te vermoorden! “

Rechercheur: “Dus wie wilde je vermoorden?”

Vrouw: “Ik wilde criminelen zoals jij vermoorden!”

Rechercheur: “Moordenaar!”

Bron: Hamas’ Al-Aqsa TV, 25 augustus 2020

Palestinian Media Watch heeft blootgelegd dat Hamas al sinds haar bestaan soortgelijke berichten uitzendt en Palestijnen oproept om geweld te gebruiken en (zelf)moordaanslagen verheerlijkt.

Tijdens een militair conflict tussen Hamas en Israël zond Hamas op tv een poster uit met de woorden: “Joden doden is aanbidding die ons dichter bij Allah brengt.”

Deze tv-serie heet Self-Sacrificing Fighter (Fida’i) en werd in 2015 geproduceerd door Al-Aqsa TV en onlangs opnieuw uitgezonden.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)