Woon gratis online conferentie bij over recente archeologische en historische studies in Israël

Een unieke kans voor iedereen die is geïnteresseerd in archeologische opgravingen in Israël. De Israel Antiquities Authority (IAA) nodigt het publiek uit om deel te nemen aan een wereldwijde conferentie over recente archeologische en historische studies in Israël. De conferentie vindt plaats van 25 oktober tot 28 oktober 2020.

Meer dan veertig wetenschappers zullen nieuw onderzoek en ontdekkingen in de studie van het oude Israël delen. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen. Deelname is gratis, maar registratie is wel vereist omdat de capaciteit beperkt is.

Registreren kan via de onderstaande link:

https://as.nyu.edu/hebrewjudaic/events/fall-2020/archaeology-israel-conference.html

Luister naar geleerden en experts van de Israel Antiquities Authority, New York University, Hebrew Union College, University of California, San Diego , University of Nebraska, Duke University, Princeton Theological Seminary, Bar-Ilan University, Tel Aviv University, University of Haifa, Hebrew University, University of Iowa, Wheaton College, George Washington University, the Israel Museum, Pennsylvania State University, Agricultural Research Organization , Volcani Center, Weizmann Institute, University of North Carolina, Yeshiva University en Nyack College.

Onderwerpen die worden behandeld zijn onder meer: ​​recente opgravingen in Israël; religie en samenleving in de ijzertijd; nieuwe ontdekkingen in Jeruzalem; verstedelijking; tussen oud en nieuw Kanaän; de verenigde monarchie tussen beeld en werkelijkheid; wetenschap en technologie; synagogen en kerken; Juda en Israël; en archeologie en Romeinse tijd jodendom en christendom.

Deze virtuele conferentie wordt gratis aan het publiek gepresenteerd door de Israel Antiquities Authority en de Friends of the Israel Antiquities Authority in samenwerking met NYU Tel Aviv, NYU Global Network for Advanced Research in Jewish Studies en de Skirball Department of Hebrew and Judaic Studies.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)