Jungo uit Israël komt met software om met gebaren apparaten te besturen

Ter illustratie. Foto Jungo

Het in Israël gevestigde softwarebedrijf Jungo heeft de lancering aangekondigd van ‘MagiaTouch, een revolutionaire AI-software die intuïtieve aanraakvrije bediening mogelijk maakt met gebruik van slechts een camera.

MagiaTouch maakt een aanraakvrije, intuïtieve interface mogelijk voor ingebouwde apparaten en pc-toepassingen om met behulp van een camera natuurlijke menselijke gebaren te begrijpen in plaats van via een touchscreen, toetsenbord of muis.

Volgens Jungo heeft het de revolutionaire software gemaakt om te voldoen aan de stijgende vraag naar dergelijke technologie te midden van de coronaviruspandemie, die contactinfecties kan helpen voorkomen, bij openbare kiosken, kantoren, fabrieken en winkels.

Het bedrijf zegt dat zijn unieke gepatenteerde AI-technologie gebruik maakt van een ingebouwde camera of goedkope add-on die gezichten, ogen, handen, gebaren en stem analyseert en volledige controle over apparaten mogelijk maakt door natuurlijke menselijke interactie te gebruiken, zonder schermen aan te raken.

Bovendien maakt MagiaTouch het mogelijk om aanraakvrije bediening te implementeren zonder codewijzigingen in de onderliggende applicatie, waardoor een snelle time-to-market mogelijk is, zonder technische kosten, zei Jungo.

De Jungo Human Sensing SDK volgt met camera en in realtime: gezicht, ogen, lichaam, handen, vingers en stem.

Het werkt op de Linux, Android en Windows besturingssystemen.

“MagiaTouch maakt de mens-machinale interface (HMI) van de volgende generatie mogelijk voor kiosken, kassamedewerkers, fabrieksapparatuur, pc’s en andere apparaten, met alleen een camera en zonder aanraakbediening”, zegt Ophir Herbst, CEO van Jungo.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!