Drie Israëlische vrouwen maken kans op de Oscar voor kinderspeelgoed

Foto The Toy Insider Swirl & Style Tie Dye Studio Maker<a rel="noreferrer noopener" target="_blank" href="https://www.thetoyinsider.com/toys/swirl-style-tie-dye-studio-maker/"><br /></a>

De prestigieuze Toy of the Year-prijs (TOTY), die wordt beschouwd als de Oscars van de speelgoedwereld, heeft drie Israëlische vrouwen van het Shenkar College of Engineering and Design genomineerd in de categorie Creative Toy of the Year.

Het speelgoed heet de SWIRL & STYLE en is ontwikkeld door Naama Weiss, Noga Harel en Tamar Hoffman tijdens hun tijd in het speelgoedontwerpprogramma TIP van Shenkar.

Het is een kleefkit waarmee kinderen hun kleding kunnen verven met speciaal gereedschap en zonder er een zooitje van te maken.

Het speelgoed wordt al verkocht in de VS en Europa en wordt op de markt gebracht door het speelgoedbedrijf YULU. Het kan online worden besteld in Israël.

De winnaars van de verschillende TOTY-awards worden volgens The Toy Association tijdens een virtuele ceremonie in februari 2021 bekendgemaakt.

Het prijzenprogramma ondersteunt het filantropische werk van de vereniging door speelgoed te bieden aan kinderen in nood, aldus de website van de vereniging.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)