Felicitatieboodschap van president Rivlin aan Joe Biden en Kamala Harris

President Rivlin. Screenshot YouTube

De Israëlische president Reuven Rivlin heeft een video boodschap opgenomen met felicitaties aan Joe Biden en Kamala Harris, waarin hij begint met: “Ik stuur mijn zegeningen en de zegeningen van alle mensen in Israël naar onze vriend Joe Biden voor uw verkiezing tot de 46e president van de Verenigde Staten. Staten van Amerika, en ook aan de verkozen vicepresident Kamala Harris. Ik feliciteer u en wens u veel succes.

Mijnheer de verkozen president, ik was verheugd u als vice-president in Jeruzalem te mogen verwelkomen en ik kijk ernaar uit u als president van de Verenigde Staten in Jeruzalem te verwelkomen.

Als al lang bestaande vriend van Israël wordt u nu de leider van de vrije wereld en Israëls beste en belangrijkste bondgenoot. Onze band is meer dan vriendschap. Het is gebaseerd op waarden, op onze gedeelde inzet voor vrijheid en democratie.

Ik wil ook president Trump bedanken voor vier jaar partnerschap om de veiligheid van Israël te versterken, en het Amerikaanse volk bedanken voor hun steun en vriendschap. Ik twijfel er niet aan dat we in de toekomst zullen blijven groeien en bloeien. God zegen Amerika. God zegene jullie allemaal. “

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)