Israëlische bedrijf ‘luistert’ naar machines om storingen te voorkomen

Foto Augury

Het Israëlische bedrijf Augury is een toonaangevende leverancier van op Artificial Intelligence (AI) gebaseerde Machine Health-oplossingen, en heeft nu sensoren en slimme apparaten ontwikkeld die de machine-activiteit monitoren en vervolgens alle verzamelde informatie over die machine-activiteit uploadt naar de cloud , waar het uiteindelijk wordt geanalyseerd door een algoritme.

Augury, in 2011 opgericht door Gal Shaul en Saar Yoskovitz, levert mechanische diagnostiek, waarbij kunstmatige intelligentie en Internet of Things-technologie worden gecombineerd om industriële bedrijven te helpen hun machines in realtime te bewaken en te onderhouden.

Augury heeft een diagnosesysteem ontwikkeld voor preventief onderhoud van gebouwen en industriële apparaten. Het kan naar machines “luisteren” en zien of ze naar behoren werken en daardoor toekomstige storingen voorkomen.

De oprichters van Augury, Gal Shaul en Saar Yoskovitz. Foto Augury

Sinds de oprichting heeft het bedrijf al 106 miljoen dollar opgehaald. Het bedrijf kende enorm veel succes tijdens de coronaviruspandemie, aangezien de wereldwijde productielijnen van zijn klanten – gigantische bedrijven zoals Colgate, Heineken, Danone en Israëlische bedrijven zoals Tnuva, ICL en Mekorot – in die tijd een toenemende vraag ondervonden.

“We hebben een aanzienlijke en versnellende groei in ons bedrijf gezien, zowel vóór als tijdens de wereldwijde gezondheidscrisis”, zegt Saar Yoskovitz, medeoprichter en CEO van Augury.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!