Open lucht foto expositie laat in Tel Aviv het bewogen jaar 2020 zien

De foto van Guy Yehieli die een uitgestorven promenade in tel Aviv laat zien tijdens de lockdown. Foto Local Testimony

Honderden Israëlische fotografen nemen dit jaar deel aan ‘Local Testimony‘, een jaarlijks evenement voor fotojournalistiek in Tel Aviv, dat op 24 december begint en tot 24 januari duurt.

Local Testimony vindt meestal plaats in het Eretz Israel Museum, maar dit jaar wordt de tentoonstelling gehouden in de open lucht in Midtown Tel Aviv, een complex van commerciële en residentiële gebouwen in het centrum van de stad, meldt de Times of Israel.

Raanan Cohen’s foto van demonstranten buiten het huis van de premier in Jeruzalem in juli 2020. Foto via Local Testimony

De foto’s worden tentoongesteld langs een open ruimte van 2321 meter, beginnend bij het HaShalom treinstation en strekt zich uit in noordelijke richting naar het Arlozorov treinstation.

Lockdown van Avigail Uzi voor Yediot Aharonot. Foto via Local testemony

De tentoonstelling geeft een ​​beeld van het Israëlische leven in 2020, waaronder de coronavirus pandemie, de politieke onzekerheid en de verkiezingen, de wekelijkse demonstraties in het hele land tegen de regering en de strijd van de gemiddelde Israëliër om te overleven in het ​​ongebruikelijke.

Ilan Ben Yehuda’s foto van Charles Clore Park in Tel Aviv. Foto via Local testemony

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)