‘Point and click’ een interactief museum voor de fysieke wereld

Foto AcousticGuide<a href="https://www.acoustiguide.com/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">.</a>.

Softwarebedrijf PointMe, een portfoliobedrijf van Elbit Systems ‘deep-tech incubator, Incubit Ventures, gaat samenwerken met AcousticGuide. Laatstgenoemde, gespecialiseerd in interactieve museumrondleidingen, zal PointMe’s ‘point and click’-technologie toepassen in een Europees museum. Met een smartphone kunnen gebruikers fysieke items zoals reclameborden, parkeerplaatsen, menu’s of standbeelden ‘transformeren’ in klikbare bezienswaardigheden.

De samenwerking met PointMe zal AcousticGuide helpen om aanvullende oplossingen aan zijn klanten te bieden, zoals auto-trigger, videosynchronisatie, navigatie en positionering. Het zal de bedrijven ook helpen om uit te breiden naar verschillende sectoren, zoals sportstadions, beurzen, pre-, tijdens- en postbezoekaankopen.

“In de digitale wereld kunnen we dingen aanwijzen en klikken die we willen. Maar in de fysieke wereld was dat tot nu toe onmogelijk”, aldus Ran Soffer, CEO van PointMe. “PointMe verstoort deze realiteit en maakt elk object klikbaar terwijl een nieuw soort interactieve ervaring bieden aan zowel consumenten als dienstverleners. “

Hij vervolgde: “We zijn blij om samen te werken met een grote leverancier voor de musea en monumentenmarkt, zoals AcousticGuide, en om de oplossing van PointMe te integreren in de digitale transformatie van musea, door een nieuwe manier van interactie te bieden en daadwerkelijk een nieuw niveau van klantervaring te bieden. “

Met PointMe worden consumenten blootgesteld aan een nieuwe (en Covid-19-vriendelijke) klantervaring, waarbij ze uitsluitend vertrouwen op de smartphone van de gebruiker om de aankoopbeslissingen van de consument of het gebruik van informatie te sturen. PointMe helpt mensen ‘leren, ordenen, openen en handelen’ allemaal met één apparaat.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)