U kunt nog een paar dagen JNF-loten kopen met kans op een reis naar Israël

Toekomstig stadspark Lod. Screenshot video

Heeft u al JNF loten gekocht? U kunt nog maar een paar dagen wachten, tot 20 december om precies te zijn, om JNF-loten te kopen waarmee u kans maakt op een prachtige reis naar Israël of één van de andere 150 prijzen, waaronder een Israeli style lunch, of één van de vele tickets voor bijzondere activiteiten in Nederland.

Met de opbrengst van de loterij wordt een prachtig stadspark in Lod aangelegd. In het onderstaand filmpje ziet u hoe de aanleg van het park al vordert. Tomer Yechezkel van KKL-JNF doet verslag uit Lod.

U kunt ook uw familie, vrienden en collega’s met een cadeau-lot verassen, met 2, 5 of 10 loten als cadeau voor de feestdagen.

Wat is er nu mooier dan dit project te steunen én kans te maken op één van die 150 prijzen? De hoofdprijs is een droomreis voor twee personen naar Israel, waar u verschillende JNF-projecten gaat bezoeken. Wilt u de bouw van het nieuwe Stadspark steunen? Bestel dan nu uw loten à 3 euro per stuk, op www.jnf.nl/loterij.

De trekking is op 28 december.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!