Leer vliegen zoals piloten van de Israëlische luchtmacht via een online cursus

F-16 simulator. Foto IDF woordvoerder

Heeft u altijd al willen leren vliegen zoals piloten van de Israëlische luchtmacht (IAF) dan is hier uw kans. The Squadron, een vluchtsimulator waarvan de instructeurs piloten van de Israëlische luchtmacht (IAF) zijn, heeft een online expertisecentrum gelanceerd dat het Aermacchi MB-339-trainingsvliegtuig en de F-16-straaljagersimulaties zal gebruiken voor hun lessen, heeft het bedrijf aangekondigd.

Het centrum is bedoeld om idealen en principes die door de IAF zijn ontwikkeld, aan organisaties of individuen te onderwijzen. Deze principes omvatten zelfverbetering, leren van mislukking, uitmuntendheid en meer. 

“Onze online cursussen geven de geest en het erfgoed van de Israëlische luchtmacht weer en combineren een spannende vluchtsimulatorervaring met een echte IAF-piloot die je helpt bij het navigeren”, zei oprichter en CEO van The Squadron Col. Kobi Regev (res.).

Oprichter en CEO van The Squadron, kolonel Kobi Regev (res.). Foto Ido Iszak <br />

“Wanneer de vlucht landt, helpen onze piloten de deelnemers om de lessen die ze tijdens de vlucht hebben geleerd toe te passen op hun werkplek of in hun persoonlijke omstandigheden”, vervolgde Regev.

Het programma biedt vijf cursussen die wekelijks worden gegeven gedurende vijf sessies van twee uur. Tijdens elke les krijgen de deelnemers een briefing voordat ze op missie gaan.

Tijdens de simulatie vliegen en werken de deelnemers samen met een IAF-piloot die als navigator fungeert om hun missie te voltooien

Na de gesimuleerde vlucht zullen de deelnemers een debriefing doorlopen, waarbij ze leren hoe ze fouten die tijdens de vluchtsimulatie zijn gemaakt, kunnen herkennen en corrigeren. 

“We vonden de cursus een geweldige ervaring voor onze medewerkers”, aldus een deelnemer. “De lessen en methodologieën die voortkwamen bij de Israëlische luchtmacht worden aangepast om individuele excellentie, persoonlijke leiderschapsvaardigheden en zelfverbetering te ontwikkelen”, vervolgde ze.

Indien u ook een online vliegcursus wilt volgen, ga naar de website van The Squadron en schrijf u in. Per cursus staan de prijzen vermeld.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)