Palestijnse Autoriteit: “Holocaust was straf Europa aan Joden voor hun slechtheid”

Screenshot YouTube

Precies op de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust afgelopen woensdag, benadrukte de Palestijnse Autoriteit (PA) haar anti-Joodse houding die een tweestatenoplossing onmogelijk maakt.

In een programma op de officiële PA-tv, leerde de presentator de Palestijnse kijkers dat de Holocaust de prijs was die de Joden betaalden voor hun slechte gedrag – hun “samenzweringen en slechtheid”:

Officiële PA-tv-presentator: “In deze aflevering, waarvan de titel ‘Hitler’s Rise to Power in Germany’ is, zullen we het hebben over de zeer gevoelige periodes tussen 1929 en 1935. Dit is de periode waarin het zionisme afnam en bijna eindigde en verdween… De voorbereidingen die leidden tot de Tweede Wereldoorlog in Europa, en dit is de periode waarin de zionistische beweging de prijs betaalde voor haar samenzweringen en slechtheid daar in de Europese landen.”
[Officiële PA-tv, 23 januari 2021]

Het PA-tv-programma ‘From the Israeli Archive‘ zendt momenteel delen uit van een Israëlische documentaireserie uit 1981 – Pillar of Fire – waarbij de oorspronkelijke vertelling verkeerd wordt geïnterpreteerd – en zelfs verkeerd wordt vertaald, zodat het een Palestijns en zelfs antisemitisch interpretatie presenteert. 

De boodschap dat de betaling van Joden voor hun “slechtheid” de Holocaust was, was de introductie van de PA-tv-presentator op een deel uit een aflevering over de jaren dertig en de opkomst van het nazisme. 

De verklaring van de gastheer is in overeenstemming met het antisemitisme van de PA dat Palestinian Media Watch jarenlang heeft gedocumenteerd, waaronder het feit dat de PA de Joden de schuld geeft van het antisemitisme, naast de andere antisemitische berichten die het verspreidt.

Haatzaaiende uitlatingen komen van de top van de PA-leiding. Het was PA-voorzitter Abbas zelf die uitlegde dat “Europeanen eeuwenlang elke 10 tot 15 jaar bloedbaden pleegden tegen Joden, met als hoogtepunt de Holocaust als reactie op Joods gedrag.” Abbas rechtvaardiging voor antisemitisme was dat “de haat tegen de Joden niet te wijten is aan hun religie, maar veeleer… aan hun sociale rol die verband hield met geld en banken.” Afijn, u kent het wel.

De Fatah-beweging van Abbas heeft ook een zelf geproduceerde propaganda-video gepubliceerd over de Joodse geschiedenis in Europa, waarin dezelfde bewering wordt gesteld dat Joden antisemitisme over zichzelf hebben gebracht. 

De video-productie presenteert Joden als een kwaadaardige en bedreigende kracht in Europa waartegen Europeanen zich moesten verdedigen. De Joden, legde Fatah uit, “leidden het project om de mensheid tot slaaf te maken en sloten zich aan bij de nazi’s om Joden te verbranden en zo rijkdom te vergaren.” De Joden hebben zelf “getto’s opgericht om zich te scheiden van andere mensen uit arrogantie en afkeer voor niet-Joden.” In de getto’s, zo gaat de leugenachtige documentaire verder, zouden de joden “plannen hebben gemaak tegen de niet-joden”. Dat lag volgens de staatsomroep van de Palestijnen ten grondslag aan antisemitisme in Europa: Joden werden gehaat vanwege hun “racistisch en smerig gedrag.”

Behalve dat Abbas zelf antisemitisme verspreidde, deden ook sommige van zijn hogere door hem aangestelde medewerkers mee om Jodenhaat te verspreiden op de “Palestijnse NPO1.”

Mahmoud Al-Habbash, die Abbas heeft aangesteld als zijn persoonlijke adviseur voor de islam, beweerd dat het Israëlisch-Palestijns in wezen het historische conflict van de islam tegen de Joden is, omdat zij “Satans bondgenoot zijn en kwaad en leugens verspreiden”. Israëls is volgens hen een Satans project. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

De religieuze figuur die door Abbas werd aangesteld als hoofd van een heel schoolsysteem, leerde dat Joden verantwoordelijk zijn voor alle conflicten op aarde en zelfs in de zee: “De mensheid zal nooit in vrede of fortuin of rust leven zolang ze het land corrumperen… Als een vis in de zee met een andere vis vecht, weet ik zeker dat de Joden erachter staan.” Volgens deze PA-boodschap is het bestaan ​​van joden een fundamentele bedreiging voor de hele mensheid. 

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)