Eilat komt weer tot leven

Screenshot Channel 12 video

Maandenlang zag Eilat er uit als een spookstad, geen toerist was er te bekennen, hotels en attractieparken waren gesloten en de werkloosheid liep op tot boven 50%. Dankzij de succesvolle vaccinatiecampagne in Israël is de stad weer volledig tot leven gekomen gedurende deze Pesach vakantie week.

Duizenden Israëliërs maakten gebruik van de mogelijkheden van het Groene Paspoort, waardoor de hotels, zwembaden en attracties weer vol zijn.

“Eindelijk kunnen we weer van het leven genieten”, is de veel gehoorde uitspraak van de toeristen die Eilat bevolken, “we kunnen ons weer laten verwennen met de uitgebreide hotel maaltijden, genieten van het mooie weer en alles wat de stad te bieden heeft”.

“Niemand draagt ​​hier nog echt de mondkapjes en het is echt gaaf om weer te genieten en het gevoel te hebben echt weer tot leven te komen, en het gevoel van vrij zijn weer te hebben”, aldus een van de geïnterviewden.

Aangezien het nog steeds moeilijk is voor Israëliërs om naar het buitenland op vakantie te gaan en buitenlanders Israël nog niet kunnen bezoeken, hopen de bedrijven die het in Eilat van de toeristen moeten hebben, dat vele Israëliërs in de stad hun vakantievertier gaan zoeken.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!