Miss Universe komt naar Israël

Het Israëlische Ministerie van Toerisme maakte dinsdag bekend dat de Miss Universe-verkiezing voor het eerst in Israël zal plaatsvinden.

De schoonheidswedstrijd viert dit jaar zijn 70e jubileum en wordt in december 2021 gedurende drie weken gehouden in Eilat. Vanuit de meest zuidelijke stad van Israël worden de halve finales en finales van de competitie, evenals de nationale kostuumshow, gala’s, liefdadigheidsevenementen op televisie uitgezonden.

Het evenement, wat jaarlijks door meer dan een miljard mensen wordt bekeken, zal worden gepresenteerd door de Amerikaanse tv-persoonlijkheid en entertainer Steve Harvey. De miss Universe verkiezing wordt uitgezonden naar bijna 160 landen over de hele wereld.

Volgens de Miss Universe organisatie werd Israël gekozen als gastland vanwege de rijke geschiedenis, de enorme hoeveelheid toeristische locaties en de ervaring bij het hosten van internationale evenementen, zoals het Eurovisie Songfestival 2019.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)