Gevaccineerde toeristen kunnen vanaf november Israël bezoeken

Israël gaat waarschijnlijk op 1 november open voor gevaccineerde toeristen -i24 news.

Verwacht wordt dat buitenlandse toeristen vanaf 1 november Israël weer mogen bezoeken.

Alleen mensen die ten minste twee vaccinaties hebben gehad en waar nog geen zes maanden zijn verstreken sinds de tweede vaccinatie, of die een derde booster-vaccinatie hebben gehad, mogen naar Israël reizen.

Zoals ook bij Israëliërs die terugkeren, moeten buitenlandse toeristen in de 72 uur voordat ze aan boord gaan van hun vlucht een negatieve test laten zien. Ook bij de landing op de luchthaven Ben Gurion moet er opnieuw een PCR-test worden gedaan. Daarna moet er 24 uur in isolatie worden afgewacht totdat de testresultaten bekend zijn.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!