Joods.nl – update #1

Achter de schermen van joods.nl wordt hard gewerkt om vertrouwde onderdelen als het Prikbord, het Forum en de Agenda snel beschikbaar te hebben. En hoe zit het met die registratie?

De emails stromen binnen met vragen over de Forum, de Chat. Hot item daarbij is het verzoek om oude wachtwoorden en logins toe te sturen, maar helaas, dat zal niet gaan.
En waarom niet?

Oude logins en wachtwoorden werken NIET meer en zullen ook NIET meer gaan werken, om de simpele reden dat we ze niet hebben kunnen bewaren.

Stuur dus alsjeblieft GEEN emails met het verzoek om oude wachtwoorden en logins toe te zenden: ZE BESTAAN EENVOUDIGWEG NIET MEER!!!


Vorige week verzochten wij de bezoekers van joods.nl zich te registreren met de knop Lid worden. Er blijkt enige onduidelijkheid te bestaan over het hoe, het waarom en het nut van registratie.

Om met het belangrijkste te beginnen:

  • Het emailadres van geregistreerde gebruikers is en blijft onzichtbaar voor bezoekers van joods.nl, en zal ook niet aan derden ter beschikking worden gesteld.
  • Voor het lezen van artikelen op de website is registratie niet noodzakelijk.
  • Wie zich registreert krijgt automatisch de Nieuwsbrief zodra we die weer gaan verzenden.
  • Gebruikersnaam en wachtwoord (beide zelf gekozen!) geven toegang tot Forum, Chat en Dating zodra die weer beschikbaar zijn.
  • Voor het gebruik van het Prikbord is registratie noodzakelijk. Verzoeken en zoekvragen worden vóór plaatsing door de redactie van joods.nl beoordeeld.
  • Geregistreerde gebruikers kunnen hun eigen map aanmaken waar ze artikelen, afbeeldingen etc. in kunnen plaatsen. Zij kunnen andere geregistreerde gebruikers toestemming geven materiaal in deze map te bekijken.
  • Geregistreerde gebruikers kunnen materiaal uit die map aan de redactie voorleggen met het verzoek dit te publiceren. Voor ingezonden stukken zal op korte termijn een aparte rubriek in het leven worden geroepen.

Dank voor de aandacht en de medewerking!

Raya Lichansky
redactie joods.nl