Vacature voor administratief medewerk(st)er

De Joodse Gemeente Amsterdam/Nederlands-Israëlietische Hoofdsynagoge Amsterdam is met spoed op zoek naar een ervaren administratief medewerk(st)er die de groeiende werkzaamheden binnen de financeel-administratieve dienstverlening komt helpen uitvoeren. Een job beginnend met 20 uur en na de zomer de mogelijkheid om uit te breiden naar meer uren.

De Nederlands-Israëlietische Hoofdsynagoge Amsterdam is de grootste Joodse gemeente van Nederland. De afdeling Financiën verzorgt de boekhouding van de eigen organisatie, waaronder de heffing en inning van de contributiee van ca. 3000 leden. Daarnaast verzorgt deze afdeling de financiële administratie van diverse gelieerde Joodse instellingen in Nederland.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en zullen in het begin bestaan uit het onderhouden van de complete administratie van één van onze relaties. In een later stadium komen daar werkzaamheden bij in het kader van de eigen heffing en inning van de ledenbijdrage, het voeren van correspondentie en telefonische/persoonlijke contacten met leden.

Wij zoeken een dynamische carrièrestarter met een (administratieve) opleiding op HBO-nivo, stressbestendig, secuur, discreet en daaarnaast vooral: een prettige collega. Wij bieden een moderne werkomgeving, een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. Joodse feestdagen vrij en een prima pensioenvoorziening).

Zin in deze uitdagende functie?

Mail je gemotiveerde sollicitatiebrief samen met je CV naar: info@nihs.nl

Ook niet-Joodse sollicitanten zijn welkom.

Advertentie (4)