Zomerprogramma JHM: Joods Amsterdam

Op 2, 16 en 30 juli en op 20 augustus 2006 organiseert het Joods Historisch Museum een zomerprogramma met als thema ‘Joods Amsterdam’. Aan de hand van verschillende activiteiten maakt de bezoeker kennis met deze kleurrijke buurt.

De voormalige jodenbuurt illustreert, ook vandaag nog, het veelkleurige leven van joods Amsterdam. Maak tijdens dit zomerprogramma kennis met deze bijzondere buurt in hartje Amsterdam. Er zijn rondleidingen in het Joods Historisch Museum en de Portugees-Israëlietische Synagoge, gevolgd door een bezoek aan Gassan Diamonds. Daarna een boottocht door de grachten, met een drankje aan boord. Begeleiding door rondleiders van het Joods Historisch Museum.

Het programma vindt plaats op 2, 16 en 30 juli en op 20 augustus, start om 13.30 uur in het JHM en eindigt om 18.00 uur op de steiger bij het Muziektheater aan de Amstel.

Kosten: € 42,50 / € 37,50 (Vrienden van het JHM)

Kaarten kunnen voorafgaand aan het programma worden afgehaald en betaald bij de kassa van het JHM (Nieuwe Amstelstraat 1, Amsterdam). Tevens dient gereserveerd te worden bij Canal Company (als borg wordt gevraagd om een creditcard nummer):

T 020-6239886

E sales@canal.nl