Jingle van de week: Louis

Louis houdt van lezen en muziek, hij reist graag en hij speelt viool.

Louis woont in het noorden van het land waar hij werkt in overheidsdienst. Hij woont nog bij zijn ouders thuis omdat hij dat wel makkelijk vindt. Het kan zijn dat hij op termijn naar het midden van Nederland overgeplaatst wordt. Hij laat dat ook afhangen van de relatie die hij mogelijk op deze manier vindt. Louis is een schuchtere, bescheiden jongeman, die je wat beter moet leren kennen. In het gesprek geeft hij blijk van een leuk gevoel voor humor en een positieve levenshouding. Nu hij 31 jaar is en weinig ervaring heeft op relationeel gebied, vindt hij de tijd rijp om op zoek te gaan naar een vaste relatie. Omdat hij zelf Joods is kiest hij voor een Joodse partner die net als hij orthodox leeft. Ze is liefst wat jonger dan hij, maar een leeftijdgenote zou ook in aanmerking komen. Ze is communicatief wat vaardiger dan hij, aantrekkelijk, niet dik en niet eerder getrouwd geweest. Hij hoopt samen met haar zich te kunnen settelen en aan een gezin te kunnen beginnen. Louis is een stevig gebouwde man van 1.68m, begint al wat te kalen en draagt een bril. Hij houdt van lezen en muziek en hij speelt viool. Het zou leuk zijn als ze van reizen houdt want dat is een van de hobby?s van Louis. Louis hoopt op een leuke ontmoeting met een spontane vrouw die net als hij een relatie wil met een Joodse partner en hij hoopt dat er ook kinderen gaan komen.Ben je geïnteresseerd in Louis en wil je meer over hem weten? Bel dan op maandag met Stichting Jingles (0182 68 99 12 tussen 10 en 16 uur) of stuur een e-mail naar: stichtingjingles@zonnet.nl.Wij zullen je dan uitnodigen voor een gesprek met een van de consulentes van Jingles waarna we kunnen kijken of je een geschikte kandidaat bent voor Louis Is dat niet zo, dan kunnen we je misschien wel met iemand anders in contact brengen. Inschrijven bij Jingles kost € 150, de bemiddeling is kosteloos en duurt zo lang het nodig is!Lea Pagrach-van Coeverden volgde met succes een opleiding tot relatieconsulente. Stichting Jingles voor Joodse singles werd in januari 1998 opgericht en is haar initiatief. Alle medewerkers van de stichting werken op vrijwillige basis en volgden een opleiding tot consulente bij Stichting Jingles. De werkzaamheden staan onder toezicht van rabbijn R. Evers en Lea Pagrach.