Nieuw: Jong en Joods!


Vanaf deze week is er op Joods.nl een speciale site voor jongeren actief! Op Jong en Joods is voortaan van alles te lezen dat voor en door jongeren geschreven is. We hebben jou, de jongere lezer, dus hard nodig! Wil jij graag journalist zijn voor Joods.nl? Stuur ons dan jouw eigen bijdrage!

Op de Jong en Joods site staat informatie over Joodse jeugdverenigingen, sportclubs, enz. Ook houden we bij welke activiteiten er voor jongeren plaatsvinden. Laat het ons weten als je zelf hoort over een leuke activiteit die wordt georganiseerd!

Ook is er de rubriek ‘Jouw eigen inzending’. Hiervoor kun jij even journalist zijn voor Joods.nl! Heb je iemand geïnterviewd? Heb je ergens een mening over? Mail het naar ons! Ook als je een leuk werkstuk hebt geschreven over een interessant onderwerp, laat het ons weten. Dan kunnen we het plaatsen en beleven anderen er ook plezier aan!

Tot slot houden we alle nieuwtjes bij die er zijn op het gebied van Joodse jongeren. En als je contact wil met andere Joodse jongeren, ga dan naar de rubriek ‘Joods Kids Contact’. Dan kunnen wij jullie met elkaar in contact brengen!

Kortom, hartelijk welkom op de nieuwe site van Joods.nl, speciaal voor jongeren! Kom snel kijken en help ons zelf de site te vullen met allerlei interessante stukken!

Mail je bijdragen en berichten naar: danielle@joods.nl

Advertentie (4)