IPOR Chanoekadag

Het IPOR organiseert voor leden van NIK kehillot op zondag17 december van 11.15 uur tot ca. 17.30 uur een grote, ouderwets gezellige Chanoekadag.
Voor de kinderen van 4 tot 13 jaar is er gelijktijdig een speciaal programma, in de vorm van een Jom Hanoar.

Er is een gevarieerd programma bedacht met een toespraak door professor Smalhout, cabaret van het duo Kwatsch, uiteraard het aansteken van kaarsjes, samen met onze IPOR Rabbijnen en natuurlijk heerlijk eten van Hoffy’s uit Antwerpen!
Dit is natuurlijk weer eens een goede gelegenheid elkaar te ontmoeten en gezellig bij te smoezen. Gezien het succes van de vorige Chanoekadag wordt geadviseerd om u snel aan te melden.

Toegang: € 15 voor leden van het NIK, introducés (na overleg met de organisatie)  € 25. Kinderen tot 13 jaar (deelnemend aan Jom Hanoar): gratis.
Gekozen is voor een centrale plek in Nederland, die goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. De zaal is vanaf 10.30uur open.

Nadere details worden verstrekt bij aanmelding.
Aanmelden voor 5 december bij: Fred Senator, 0575-542315 of info@senatornl.com
Betalingen op rekeningnummer 67.70.17.944 t.n.v. Gemeenschapsfonds voor de Mediene te Arnhem o.v.v. Chanoekadag 5767, het aantal personen en de leeftijd van de kinderen.

Advertentie (4)