Stagiair gezocht

Joods.nl zoekt een doortastende stagiair.

Deze nieuwe website over Israël en het jodendom is de virtuele community van en voor joods Nederland en voor iedereen met interesse in het jodendom en Israël. Joods.nl biedt op elke werkdag nieuws. Verder vind je er columns, achtergrondartikelen, recepten, discussiefora, een jongerenrubriek en nog veel meer.Joods.nl wordt beheerd door de Stichting Digitale Joodse Stad, is een non-profit project en heeft de versterking van de Nederlands joodse gemeenschap als primair doel. Joods.nl is gevestigd in Amsterdam-Oost.GEZOCHT Ter versterking van de kleine redactie zoeken wij een stagiair met goede schrijfvaardigheid, affiniteit met het web – ervaring strekt tot aanbeveling -, interesse in de opstartfase van een grote website, affiniteit met het jodendom en Israël, voorkeur voor het werken in een klein team en een doortastende en enthousiaste persoonlijkheidDE WERKZAAMHEDEN Je draait mee op de redactie, denkt mee over onderwerpen en invalshoeken, schrijft artikelen, houdt de agenda bij en verricht ondersteunende werkzaamheden. Voor een fulltime stage krijg je een vergoeding van fl. 500,- per maand. Je zult goed worden begeleid.MEER INFORMATIE Ben je geinteresseerd en wil je ten minste vierentwintig uur per week aan je stage besteden? Neem dan contact op met Marguerite Samama: (020) 663 62 62. Je kunt ook een e-mail sturen naar Marguerite Samama.

Advertentie (4)