Hier heeft de jeugd het voor het zeggen!

Vanaf vandaag zullen een aantal leerlingen van de Maimonides Scholengemeenschap op deze plek de bezoekers van onze website deelgenoot maken van wat ze bezig houdt. Welkom, Suzanne, Tomer, Sarith, Eli, Itamar, Avi en Yoni!Sarith bijt de spits af."The stage is yours", Sarith!

Krijt, tijger en jeansprinten, naaldhakken of gympen, classy of casual?Voor deze winter voorspelt Vogue (de Italiaanse) veel bont.Zwart, parels, diamanten, en deze winter geldt zeker niet zoals van de zomer dat ‘less is much’.Pastelkleuren, felle kleuren en puntiger dan puntige schoenen zijn weer in.Kaftans (Marokkaanse klederdr8) is ook helemaal in. Zo maakt Morgan veel kaftans van speciale doorzichtige stoffen.Voor de rest zie je veel dierenprints, stippen in zwart en wit, aardetinten in rokken van suede en corduroy, heupriemen en schoenen bewerkt met studs, en de make-up is vooral òf de ogen òf de mond. Het is totally uit om beide te accentueren!De heupbroeken zijn deze winter ook helemaal in (ja, dat zijn wel blijvertjes!).En dan zijn er nog de leren tassen met studs en strass en ruiten en ruches.En dan valt me nog iets bijzonders op……..er staan foto’s bij die laten zien dat de mode terugkomt. Alles wat in de jaren ’60, ’50 en ’30 in was komt terug!Dus 1 tip: ga op zoek naar fashionitems uit die tijd en combineer ze met een leuke heup-spijkerbroek of iets moderns!Suc6 gegarandeerd!