ABP: Goed in foute tijden

  ABP_vlagNadat pensioenfonds PGGM onder leiding van mevrouw Else F. Bos de vijf banken van Israel boycot, heeft ABP naar aanleiding van de commotie zich genoodzaakt gevoeld om een verklaring naar buiten te brengen over hun positie in deze kwestie. In de verklaring van ABP valt te lezen dat het pensioenfonds geenszins van plan is om Israel te boycotten. ABP blijft actief investeren in de Joodse staat. Sterker nog: Hun argumentatie om te blijven investeren ondermijnt het complete fundament onder de valse beweringen van PGGM om Israel juist wel te boycotten. ABP verdient een hele warme douche!!

  Gerelateerd:

  Klik hier om de verklaring van ABP te lezen.

  “Returning Fire: Dutch Jews Boycott Anti-Israel Firm”

  JerusalemPost: Groot Nederlands pensioenfond ABP verklaard geen reden te zien om Israëlische banken te boycotten

  Advertentie (4)