PvdA kandidaat-raadslid Natasha Elfrink wil vernietiging Israel

Natasha Elferink, kandidaat PvdA raadslid Arnhem.
Natasha Elferink, kandidaat PvdA raadslid Arnhem.

Het Arnhemse kandidaat-raadslid voor de Partij van de Arbeid Natasha Elfrink, die een voorliefde heeft voor de islam, heeft een duidelijke mening als het gaat om de Joodse staat. Die moet verdwijnen. Zo blijkt uit de keuze van Natasha’s bevriende pagina’s op Facebook. Ze is lid van een groot scala aan islamitische terreurgroeperingen die streven naar een wereldwijde invoering van sharia en die actief deelnemen aan de jihad, zoals Al-Nusra, ISIS, Nusrah Bil-Jihaad, Palestine Action Committee en Nusrah Bil-Jihaad. Opvallend is dat volgens cijfers van De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Nederlandse jihadstrijders afkomstig uit Arnhem oververtegenwoordigd zou zijn in Syrië, mogelijk 15 jongeren. Daarbij doet zich natuurlijk de vraag voor of dat te maken heeft met het feit dat in grote Arnhemse politieke partijen als de PvdA en GroenLinks het salonfähig schijnt te zijn om de radicale islam en haar jihad te steunen.

Elfrink schrijft zelf ook kinderlijk eenvoudige artikelen over Israel, zoals voor het marginale webblogje WijBlijvenHier.nl, een site van “radicale allochtonen” die alles wat krom is probeert recht te praten. In een artikel op die website schrijft ze: “Het schijnt dat mensen geneigd zijn de kant van de zwakkere partij, de partij van de slachtoffers te kiezen maar misschien kan ik gewoon slecht tegen onrecht. Ja. Ik kan gewoon slecht tegen onrecht en daarom gaat het lot van de Palestijnen me aan het hart”. Ook reduceert ze het hele complexe Midden-Oosten conflict tot de volgende zin: “De holocaust vormt geen rechtvaardiging voor het leed van de Palestijnen, het leed dat tot de dag vandaag voortduurt”. En, zo schrijft Elfrink: “Dat maakt mij nog geen antisemiet”. Nou, nou, nou Natasha wat een uitspraken toch. Een lesje geschiedenis zou geen kwaad kunnen. Want als de holocaust de rechtvaardiging is voor al het leed van de Palestijnen, wat is dan de rechtvaardiging van de Palestijnen voor het bloedbad en etnische zuivering in 1929 van de Joden in Hebron, elf jaar vóór de holocaust?

Dat de Arbeiderspartij buitenproportioneel veel kritiek levert op de Joodse staat en een groot deel van de partij actief bijdraagt aan een klimaat van boycot en sancties tegen Israel, is een steeds duidelijker wordend fenomeen. Zo berichten wij al eerder over het bericht van de gerenommeerde journalist Hans Knoop dat Israel op de boycot lijst zou staan van de Haagse PvdA fractie. Ahmed Marcouch mocht uitgerekend van zijn eigen fractie niet afreizen naar de Joodse staat voor een televisie programma. Een PvdA kandidaat raadslid die openlijk steun geeft aan terreurorganisaties is een dieptepunt in de naoorlogse geschiedenis en de parlementaire democratie.

Gerelateerd:

Jongerenorganisaties verontwaardigd over kandidaat-raadslid.

-Natasha ontkent aantijgingen over bevriende Facebook pagina’s op Twitter en schrijft: “Ongerustheid onnodig. Voor studie volg ik organisaties die ver van mijn opvattingen af staan. Wat ik ‘like’ volg ik maar steun ik vaak niet.”

Kamervragen PVV

 

Advertentie (4)