Mosab Hassan Yousef (Zoon Van Hamas Oprichter) Vertelt De Waarheid Over Hamas

Mosab Hassan Yousef
Mosab Hassan Yousef

Mosab Hassan Yousef (Zoon van Hamas oprichter) onthult de waarheid hoe de Islamitische terreurbeweging Hamas tot doel heeft Israëlische burgers te doden en Palestijnse kinderen als menselijk schild te gebruiken. Hamas-leider Khaled Mashal leeft ondertussen een luxe bestaan in Qatar, met een geschat vermogen van enkele miljarden dollars die hij heeft gestolen van de creperende bevolking in Gaza. 

“Hamas is not seeking coexistence and compromise. Hamas is seeking conquest and taking over. The destruction of the state of Israel is not Hamas final destination. Hamas final destination is building the Islamic Khalifa. Which means an Islamic State on the rubble of every other civilization. These are the ultimate goals of the movement.”

(Interview met CNN. 24 juli 2014)