Premier India en Israel ontmoeten elkaar in New York

india:joods:israel narendra modiPremier Shri Narendra Modi van India en premier Benjamin Netanyahu hebben elkaar afgelopen zondag ontmoet in New York. De leiders hebben uitvoerig gesproken over de robuuste diplomatieke banden en de groeiende handel tussen de beide Aziatische landen. Er is gesproken over de intensieve militaire relatie en samenwerking op het gebied van computer software en cyber security. Bovendien gaat Israel kennis delen met ‘s werelds grootste democratie op het gebied van landbouwtechniek in droge gebieden en watermanagement, o.a. beheer van afvalwater en van vaste afvalstoffen in ruim 500 steden in India. Last but not least heeft Netanyahu zijn Indiase ambtgenoot uitgenodigd om Israel te bezoeken, waar hij al eerder is geweest.

Advertentie (4)