RyanAir gaat vliegen op Israël

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVanaf november boort Ryanair een nieuwe markt aan. De prijsvechter gaat beginnen met vluchten naar Israël vanuit Boedapest, Kaunas en Krakau. 

Ryanair heeft vandaag aangekondigd om vanaf november haar eerste vluchten op Israël te starten. De airline zal beginnen met vluchten naar de luchthaven Ovda, ten noorden van Eilat, de Israëlische badplaats aan de Rode Zee en meest zuidelijk gelegen stad van de Joodse staat.

“Ryanair is verheugd onze komst naar Israël, ons 31ste land, aan te kondigen vanaf november 2015 met drie nieuwe routes van Eilat Ovda naar Boedapest, Kaunas en Krakau, goed voor jaarlijks 40.000 klanten,” zei Ryanair COO David O’Brien.“We blijven verder onderhandelen met de Israëlische autoriteiten en we kijken er naar uit om ons routenetwerk naar Israël verder uit te bouwen.”

De nieuwe bestemming zal vanaf €29,99 kosten voor een enkele reis. Onlangs kondigde concurrent EasyJet aan om vanaf Schiphol naar Tel Aviv te vliegen.
Advertentie (4)