Amsterdam populairste bestemming Israeli’s

easjet-amsterdam-tel-aviv-vliegticket-el-alUit cijfers van reiswebsite Travelist blijkt dat Amsterdam de populairste vakantiebestemming is onder Israëlische toeristen, gevolgd door de Griekse eilanden Rhodes en Kreta. Zeven procent van de toeristen ging naar de Turkse badplaats Antalya. 

Dat onze hoofdstad een favoriete bestemming is onder Israëlische toeristen is al lange tijd het geval. De aanleiding voor de grote stijging in 2015 is de snijdende concurrentie tussen vliegtuigmaatschappijen, welke heeft geresulteerd in historisch lage ticket prijzen.

Naast KLM, El Al, Arkia en Transavia, vliegt sinds afgelopen jaar ook EasyJet tussen Amsterdam en Tel Aviv. Het aantal low-cost airlines die naar Israël vliegen zijn in 2015 verdubbeld.

Advertentie (4)