Mazzeltof: Zimra Geurts verloofd

zimra-geurts-joods

Zimra Geurts, een bekend Nederlandse fotomodel en voormalig verslaggeefster voor Geenstijl, is verloofd met Yuri Stinkens. Het Nederlands-Joodse Playboymodel heeft bovenstaande foto op haar Facebook pagina gedeeld. 

Wie is Zimra Geurts?

Geurts zat op het Utrechts Stedelijk Gymnasium voor zij op vijftienjarige leeftijd met haar moeder, broer en zussen naarKaapstad verhuisde, waar haar moeder oorspronkelijk vandaan komt. Zij werd daar op straat gescout door een modellenbureau, waarvoor zij een jaar lang werkte. Op haar zeventiende, na haar school in Kaapstad te hebben afgerond aan de joodse middelbare school Herzliah High School, verhuisde zij met moeder en zus terug naar Nederland. In 2009 volgde Geurts een opleiding acteren, film en tv aan het TVCollege in Hilversum.

Geurts stond in 2011 op de omslag van de Nederlandse Playboy, waarvoor zij in oktober Playmate van de maand was. In de decembereditie van de Kroatische Playboy stond ze nogmaals op de omslag, wederom als Playmate van de maand. In de Poolse Playboy was zij in mei 2012 Playmate van de maand. Op 9 februari 2012 werd Geurts door de lezers van Playboy uitgeroepen tot Playmate van het jaar 2011. Na het winnen van die titel keerde zij weer terug naar Nederland voor een fotosessie met Playboy en stond in de juni-editie nogmaals op de omslag van het blad. In 2013 verscheen Zimra in de Zuid-Afrikaanse Playboy als Playmate van de maand februari.

Sinds mei 2012 werkt Geurts als verslaggeefster voor GeenStijl. Op de vrijdagen is zij regelmatig te zien in het radio- en televisieprogramma Freaknacht op 3FM als sidekick van Giel Beelen. Op 14 november 2012 werd Geurts als eerste Nederlandse Playmate, op de Filipijnen uitgeroepen tot Playmate van de wereld. Op 27 december 2012 werd Geurts door stichting Wakker Dier uitgeroepen tot ‘Meest Sexy Vegetariër 2012’.

In januari 2013 nam zij deel aan het vijfde seizoen van het SBS 6-programma Sterren Dansen op het IJs seizoen 5. Geurts werd tijdens de eerste aflevering weggestemd. Zij was hiernaast ook online de ‘Special Reporter’ voor Veronica Magazine en presenteerde alle backstagereportages. In zowel het eerste als het tweede seizoen van Avro’s Toppop3, gepresenteerd door Gerard Ekdom, is Geurts vaak te zien in de platenkastfilmpjes. In het voorjaar van 2013 bracht ze haar eerste single uit, Bunny. Een tweede single volgde later dat jaar.

Geurts was in 2013 te zien als een van de kandidaten in het veertiende seizoen van Expeditie Robinson.

In 2014 is Geurts onder andere als deelneemster te zien in het tweede seizoen van het EO-programma Op Zoek Naar God met Frans Frederiks, Maik de Boer, Inge de Bruijn en Isis van der Wel. Tevens was ze dat jaar een van de 24 kandidaten die meededen aan het derde seizoen van de Nederlandse uitvoering van hetspelprogramma Fort Boyard.

In 2015 is aangekondigd dat de ex-playmate een pornafilm is gaan regisseren in samenwerking met Dusk televisie. De première van de film is op 31 maart 2016 tijdens de jaarlijkse Porna Awards.

Advertentie (4)