Community Fun Run komt naar Nederland

fun-run-joods-maccabi-kleinNa groots succes in Londen en Budapest komt de Community Fun Run nu eindelijk naar Nederland. Doel van de Community Fun Run is om zoveel mogelijk Joodse organisaties fysiek samen te brengen op één event en alle leden een sportieve familiedag te bieden.  Hiermee laat de Joodse gemeenschap een duidelijk teken van kracht zien, juist in deze tijd! Iedere deelnemer kan zelf kiezen voor welke organisatie hij/zij zich wil inzetten en al het opgehaalde geld gaat 100% naar je eigen goede doel/organisatie. Aanmelden kan op www.communityfunrun.nl

Maccabi Nederland heeft de organisatie op zich genomen en biedt al haar partners de mogelijkheid om op een leuke manier aan crowdfunding te doen.  Nu al hebben zich 18 partnerorganisaties aangemeld voor wie je je kan inzetten, uniek in Joods Nederland.

Om er een echte familiedag van te maken worden verschillende afstanden aangeboden, 1km (wandel en run) 5 km (wandel en run) en 10 km (run).  Je hoeft dus geen atleet te zijn want er is ook een 1km wandelparcours (rolstoelvriendelijk).  De vraag is dus, hoe ver ga jij voor je goede doel?

Meer info? Like de Facebookpagina van Maccabi Nederland en houd deze in de gaten. https://www.facebook.com/events/112003212553989/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1464640939789613