Maccabi Community Fun Run

Maccabi Nederland - Fun RunDit jaar vindt voor de tweede keer op een rij de Community Fun Run plaats in Amsterdam, de sportieve familiedag met nesjomme.  Hiermee laat de Joodse gemeenschap een duidelijk teken van kracht zien, juist in deze tijd!

Centraal staat de hardloop/sponsorloop, waarbij de deelnemers rennen, lopen of huppelen om geld in te zamelen voor zijn of haar organisatie. Het doel van de Fun Run is het activeren van de gehele joodse gemeenschap in de breedste zin des woords.

Jong, oud, orthodox of liberaal, iedereen wordt betrokken op een een gezonde en actieve manier. Tientallen partnerorganisaties zijn aangesloten bij de Community Fun Run en jij kunt je inzetten voor deze organisaties, uniek in Joods Nederland.

Maccabi Nederland heeft de organisatie wederom op zich genomen in Nederland. Deze internationale familie dag zal plaatsvinden op 18 juni 2017 en wordt gehouden in meer dan 20 landen verdeeld over Europa!

Om er een echte familiedag van te maken worden verschillende afstanden aangeboden, 1km, 5 km en 10 km (run).  Je hoeft dus geen atleet te zijn want er is ook een 1km wandelparcours (rolstoelvriendelijk).  De vraag is dus, hoe ver ga jij voor je goede doel?

Aanmelden kan op www.communityfunrun.nl

Advertentie (4)