Groenlinks steunt boycot van Israel

Dit is geen gewoon links, dit is extreemlinks.

Voor het eerst sinds de NSB mag openlijk antisemitisme weer. Het maakt zelfs deel uit van het programma van een Nederlandse politieke partij. GroenLinks heeft op haar congres een resolutie aangenomen waarin de partij zich schaart achter de doelstellingen van de BDS-beweging (Boycot, Disinvestering en Sancties). Deze beweging vond zijn oorsprong in 2005 in Ramallah en heeft als uiteindelijke doel Israel van de kaart te vegen.

Lees hier een artikel van Leon de Winter over Groenlinks en Israel

BDS is in 2005 opgericht door 170 Palestijnse organisaties en heeft als doel de vernietiging van Israel door middel van Boycot, Disinvestering en Sancties.

  1. Ending its occupation and colonization of all Arab lands and dismantling the Wall
  2. Respecting, protecting and promoting the rights of Palestinian refugees to return to their homes and properties as stipulated in UN Resolution 194.

Met “All Arab lands” wordt bedoeld: het gehele grondgebied van de Staat Israel. Tussen de rivier de Jordaan en de Middellandse Zee. Alleen nuttige idioten, veelal in westerse landen, claimen anders.

Met vluchtelingen bedoelt de BDS-beweging niet alleen de nog ca. 20.000 in leven zijnde Arabieren die in 1948, grotendeels in opdracht van Arabische leiders, het toenmalige Engelse mandaat gebied Palestina verlieten, maar ook hun nazaten. Zelfs die in 2019 geboren worden.

Nu Groenlinks openlijk de BDS omarmd, is het duidelijk dat deze politieke partij zich geheel achter de doelstellingen van de BDS schaart. Daarmee steunt deze partij de vernietiging van de Staat Israel. Want dat is wat het is.

In Nederland, hetzelfde Nederland wat tijdens de oorlogen van 1948, 1967 en 1973 pal achter Israel stond, is Jodenhaat weer toegestaan. Groenlinks schaart zich hiermee, bewust of onbewust, in het rijtje van nazi groeperingen en Jodenhaters in Europa.

Waar in Duitsland stemmen opgaan de BDS-beweging te verbieden, hebben reeds 26 Amerikaanse Staten besloten bedrijven die de BDS steunen te verbieden. De Amerikaanse regering is bezig een vergelijkbare wet op landelijk niveau voor te bereiden. Maar nu is er in Nederland dus een politieke partij die precies het tegenovergestelde doet.

Advies voor iedereen die actie wil ondernemen tegen de BDS en Groenlinks; lees dit recente rapport “Terroristen in pakken“, het maakt duidelijk waar al die BDS leiders voor staan en wat ze uiteindelijk willen bereiken.

Advertentie (4)