Exclusief Interview met Benny Gantz: Over Gaza, Netanyahu en zijn visie voor Israel

In zijn eerste interview sinds zijn intrede in de politiek met Ynet, bespreekt de voormalige IDF-chef en leider van de Israel Resilience-partij Gaza, de juridische problemen van Netanyahu en zijn visie op de toekomst van het land.

De voormalige IDF-chef en nu politicus, Benny Gantz, vind dat Israël niet over een ander volk zou moeten heersen. Ook vindt de Gantz dat het tijd is voor Benjamin Netanyahu om op een waardige manier af te treden. Gantz blijft volhouden dat hij niet in een nieuwe regering van Netanyahu zal stappen als deze wordt aangeklaagd.

Verder spreekt Gantz in dit exclusieve interview over zijn politieke visie, de toekomst van Israel en de keuzes die hij gedurende de periode dat hij opperbevelhebber van de IDF was heeft gemaakt, en met name tijdens de 2014 Gaza oorlog.

Het hele interview kunt u hier lezen

Advertentie (4)