Internet of Things uit Israel

Internet of Things (IOT) staat voor innovatieve technologie, die alles om ons heen verbindt met internet. Men gaat er vanuit dat er tegen 2030 meer dan 125 miljard IOT-apparaten zullen zijn. En als je innovatie zegt, dan zeg je Israël.

Neem bijvoorbeeld AutoTel, dat bedrijf heeft auto’s die u laten weten waar ze zijn geparkeerd en stelt deze beschikbaar voor u. Prisma Photonics maakt “slimme” wegen en hoogspanningslijnen en Quickwy biedt snelle, mobiele scanapparatuur in winkels waar u zelf mee kan afrekenen.

De IOT-scène is zo “hot” in Israel, dat investeerders van over de hele wereld nieuwe Israëlische IOT-startups bezoeken, in willen investeren en R&D-centra in Israël opzetten.

In onderstaande video ziet u wat een aantal Israeliesche bedrijven doen om het leven van ons allen makkelijker te maken.

Advertentie (4)