Eerste video van spectaculaire nieuwe lichtshow op Masada

Masada National Park is één van de meest populaire toeristische trekpleisters in Israël. Het park staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Israel Nature and Parks Authority heeft na 30 jaar besloten een nieuwe lichtshow te maken die het verhaal van Masada verteld.

De nieuwe lichtshow heet “Masada from Dusk to Dawn”. De show bevat video mapping-technologie en is één van de grootste projecties ooit gemaakt in de geschiedenis van de joodse staat. Tijdens de show worden ook speciale lichteffecten op de berghelling geprojecteerd.

Wie ooit de vorige lichtshow op Masada heeft gezien zal gelijk toegeven dat het spectaculair was, maar de beelden die zijn vrijgegeven van de nieuwe lichtshow doen echter vermoeden dat deze nóg spectaculairder zijn.

Bekijk hier de lichtshow: