Madonna treedt op tijdens finale Eurovisie Songfestival

Het is zo goed als zeker dat Madonna gaat optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival op 18 mei in Tel Aviv. De Israelische Canadese miljardair Sylvan Adams zegt met Madonna te hebben gesproken en akkoord te zijn gegaan met haar vergoeding van ruim $1 miljoen, meldt de Jeruzalem Post.

Sylvan Adams is de man die in 2018 de Giro d’Italia naar Israel heeft gehaald en garant stond voor de kosten. Naar zijn mening “wordt het tijd dat het publiek in andere landen eens een ander Israel krijgt te zien dan dat wordt voorgeschoteld door de vele buitenlandse journalisten.”

“Het Eurovisiesongfestival is een serieuze boost voor het imago van Israel, waar optimaal gebruik van moet worden gemaakt”, aldus Sylvan Adams, die daarna toevoegde dag “mensen vanuit hun luie stoel een paar dagen naar het echte Israel kunnen kijken”.

Adams, die zichzelf beschrijft als een “zelfbenoemde ambassadeur voor Israël”, heeft verklaard dat evenementen zoals de Giro d’Italia en het Eurovisie Songfestival “een geweldige manier zijn om het toerisme naar Israel te stimuleren”. Ook zei de miljardair: “Ik denk dat hoe meer mensen we hier naartoe gaan, hoe meer mensen het ware Israel zien, de ware schoonheid van ons land en de mensen die in Israel leven. Ook zullen ze dan de vrijheid, openheid, tolerantie en veiligheid van Israel ervaren. “

Advertentie (4)