Binnenkort gaan we allemaal aan de cannabis

Israëlische startup Cannibble FoodTech  introduceert met cannabis-geïnjecteerde bakmixen, ijskoffie mix, kruidenmixen en toppings voor pizza en popcorn. Waarom? Marihuana en munchies zijn langdurige metgezellen. Tegenwoordig kunnen de rook en de snack samen worden gebundeld in met cannabis geïnjecteerde eetwaren zoals chocolaatjes en koekjes, schrijft Israel21C.

Later dit jaar is Cannibble van plan om een ​​lijn van met CBD en THC doordrenkt recreatief voedsel uit te rollen: bakmixen, ijskoffie mix, kruidenmixen en toppings voor pizza en popcorn.

De basispoederingrediënten worden in Israël bereid en naar Amerikaanse partnerfabrieken gestuurd, die de cannabiscomponenten van lokaal geteelde planten zullen toevoegen in overeenstemming met de Amerikaanse wetgeving inzake cannabis.

CBD (cannabidiol) en THC (tetrahydrocannabinol) zijn de twee primaire cannabinoïden in cannabis. CBD wordt vaker gebruikt in voedings- en natuurlijke supplementen omdat het een natuurlijke high levert zonder psychoactieve effecten van THC.

Cannibble eetwaren met CBD zijn hoofdzakelijk bedoeld voor ontspanning en gemoedsrust, terwijl die met THC gebruikers een fijne gevoel geven. Later wil Cannibble hennep (de vezel van de cannabisplant) introduceren in zijn producten als een populair ingrediënt voor natuurlijke gezondheid.

 

 

Advertentie (4)