Er zijn weer Israel haters actief

    Er zijn weer Israel haters actief, zoals blijkt uit bovenstaande foto. Een van de lezers van Joods.nl zond ons een foto toe van flessen Israelische wijn bij één van de Hema vestigingen met BDS-boycot stickers erop.

    Wij gaan daar met ons allen iets tegen doen. Natuurlijk, als u wijn gaat inslaan, koop dan zoveel mogelijk Israelische wijn. Zo zijn er vele en lekkere soorten Israelische wijn te koop bij o.a. de Hema en Israel Wijn huis. Maar we gaan nog een stap verder om deze BDS actie te verslaan.

    Mocht u iemand BDS stickers zien plakken, zet hem op de foto en zend hem naar Joods.nl. Wij zullen dan zorgen dat de foto via social media wordt verspreid.

    Mocht u nog meer gevallen van BDS stickers op andere Israelische producten vinden, ook daar gaan we mee aan de slag. Wij zijn namelijk sterker dan die zielige BDS activisten.

    Zielig, zult u vragen? Ja zielig, want als je consequent Israel boycot dan kan je geen medicijnen, auto’s, laptops, smartphones, pc’s, en honderden andere artikelen meer kopen én wordt je dus minstens teruggeworpen naar de jaren ’50.