Manify.nl: “Tel Aviv veruit dé vetste stad om heen te gaan voor een weekendje weg”

Tel Aviv“Veruit dé vetste stad om heen te gaan voor een weekendje weg is Tel Aviv. Deze stad, die door het afgelopen Songfestival vaak voorbij kwam, heeft het allemaal: lekker weer, strand, jonge mensen, een heerlijke keuken, hippe restaurantjes, cultuur, toffe clubs, heel veel speciaalbier en cocktails, maar het belangrijkste nog: bizar veel mooie vrouwen”, aldus hoofdredacteur Tommy van de Wiel van Manify.nl.

De online magazine heeft alles op een rijtje waarom Tel Aviv jouw volgende stedentrip zou moeten zijn. Zo schrijft Manify uitgebreidt over het geweldige eten in Tel Aviv, het borrelen en stappen, maar ook tips om te overnachten. En dat alles geïllustreerd met mooie foto’s. Een absolute leestip!

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Advertentie (4)