VIDEO: Een musical tour door Tel Aviv op een een e-scooter

Een musical tour door Tel Aviv en dat op een bijzondere manier. Namelijk per e-scooter. Of zoals u in Nederland zult zeggen: een elektrische step.

U zult leuke plekjes ontdekken in deze video gemaakt door Nudnik films én geniet van de zang en dans.

Tel Aviv Dreams

Lalaland musical in Tel Aviv – on a SCOOTER! A Jazzy 3 minute ride where you will meet all the people of #TelAviv! #Eurovision #ILoveTLV #Eurovision2019Produced by Nudnik Films, Showstoppers TLV and Kino TLV Fantasy Kabaret. Original song by David Gindis.David Gindis: Composer, Lead Male VocalistAllison Jean Morse: Lead Female VocalistLiat Kisos: Female VocalistEyal Sherf: Male VocalistAmber Joy Layne: Lead Actress and ChoreographerShachaf Ashkenazi: PianoMatan Kukawka Bass GuitarLior Elgali: DrumsYaniv Assa: CinematographyKfir Hen: Assistant CameraStudio Junun: Color GradingAshley Malnove, Hagar Meshulam W.: CostumesDaniel GIndis: ProducerNicole Feinholz:Co-Producer and Assistant Director Oren Rehany: Producer/Director@Choreography Amber Joy Lane@Director Oren Rehany@Producer Daniel Gindis#פיצישלג

Geplaatst door Nudnik Films op Woensdag 15 mei 2019

Steun joods.nl en doe een donatie: Klik hier

Advertentie (4)