Aanrader : Pina Barosh restaurant in Rosh Pina

Israel staat bekend om zijn vele restaurants met voedsel van over de gehele wereld. Je kant zo gek nite bedenken of er is wel een restaurant wat aan jou specifieke smaak voldoet.

Veel van die restaurants zijn familie restaurants. ILTV ging op bezoek bij restaurant Pina Barosh in Rosh Pina in de Galil. Toevallig ken ik dit restaurant, ben daar jaren geleden geweest en het heeft niet alleen een fantastische keuken maar het uitzicht over de Galil met de Hula vallei,de Golan en op de achtergrond de berg Hermon is ronduit fantastisch.

Het bijzondere van restaurant pina Barosh is dat de vlees-en kip producten van de twee eigen boerderijen op de Golan en in Rosh Pina komen. Alle groenten en fruit komen van telers uit de omgeving en het brood wordt door hen zelf iedere dag vers gebakken.

En het mooie is, aan het restaurant is een bed and breakfast verbonden, dus een nachtje overblijven is geen probleem.

Een aanrader dus, mocht u in de buurt zijn.

 

Advertentie (4)