Google Express vraagt haar klanten om alleen nog een duurzame Israelische verpakking te gebruiken

Google Express moedigt zijn vele partnermerken – waaronder Target, Costco en Best Buy – aan om hun producten te verpakken in een duurzame verpakking om de ecologische voetafdruk te verkleinen, de operationele efficiëntie te verhogen en de totale verpakkingskosten te verlagen, meldt Israel21C.

Daaronder valt met name een door twee Israelische moeders in 2010 uitgevonden innoveerde en bekroonde lijn van composteerbare flexibele verpakkingen die nu in verschillende Europese landen wordt gebruikt voor voedsel en kleding. Het duurzame, ondoordringbare TIPA-materiaal bevat plantaardige ingrediënten zoals niet-genetisch gemodificeerde maïs.

TIPA is een van de vier bedrijven wiens producten zijn opgenomen in The Sustainable Suite met innovatieve en unieke producten die zijn getest en goedgekeurd door grote retailers in Noord-Amerika en Europa.

Lees hier verder