Netanyahu waarschuwt: de IDF heeft immense destructieve kracht, test ons niet

Tijdens zijn bezoek aan de grootschalige IDF/IAF oefening in noord Israel waarschuwde Premier Benjamin Netanyahu woensdag de vijanden van het land om Israël niet te testen  van de te midden van de bezorgdheid dat escalerende spanningen tussen de Verenigde Staten en Iran zouden kunnen resulteren in een aanval op de Joodse staat, aldus de Times of Israel.

“Ik hoor onze buren in het noorden, zuiden en oosten dreigen ons te vernietigen. Ik zeg tegen onze vijanden: de IDF heeft een immense destructieve kracht. Test ons niet, “zei Netanyahu tijdens zijn bezoek.

“Ik ben erg onder de indruk van de verbeteringen aan onze paraatheid, vanuit de geest van de soldaten en commandanten en vooral vanuit de destructieve kracht van de IDF,” zei de premier, die ook de minister van Defensie is.

Lees hier het hele artikel.

Advertentie (4)