Home Israël Nieuws Instagram accounts uit Israel die u zeker moet volgen

Instagram accounts uit Israel die u zeker moet volgen

Opzoek naar meer Israël-gebaseerde accounts om je Instagram-feed op te fleuren? Ben je op zoek naar de beste plekken om in Israël te bezoeken tijdens je volgende reis, of bekijk je de laatste modetrends van Tel Aviv? Of misschien wil je gewoon dat je feed overspoeld wordt door falafel-foto’s. Wat je interesses over Israël ook doet, hier zijn een paar geweldige Instagram-accounts die je kunt volgen.

@visit_israel

Laat je eigen reizen op de officiële Instagram van @Visit_Israel zien via #VisitIsrael of #HolyLandPics. Met meer dan 108.000 volgers is @Visit_Israel het account dat moet worden gevolgd om het uitzicht vanaf de berg Masada te zien of de fluisterende palmbomen van Eilat.

@timeoutisrael

Zie de beste van Israël via #TimeOutIsrael met nieuwe berichten die dagelijks verbonden zijn met de link in hun bio. Volg ze voor de must-see plekken in het land, en je zal al na een paar minuten een vlucht naar Israel boeken.

@hertalesofvisuals

Christine is een content-creatieveling die oorspronkelijk uit Amsterdam komt. Christine houdt van haar leven als een Israëliër die het beste van Israël laat zien door haar inspirerende mode-looks. Je kunt haar blog hier ook bekijken. Haar Tale of Visuals is jouw one-stop-shop voor Israëlische Instagrambare plekken, gidsen voor wandelpaden, top bestemmingen om de beste zonsopgang te vangen en nog veel meer verborgen pareltjes in heel Israël.

View this post on Instagram

NEW BLOG POST ♡ Because I get so many messages about this canyon I visited a while ago, you can finally find the traveler's guide to the Red Canyon on the blog! Link in bio. : Also, this is a picture I posted already, but with a new edit. If you scroll down in my feed you can see the original. Funny how big a difference the edit is, and good to know I've learned a lot since then! : #talesofvisuals#ladiesgoneglobal #girlstraveltale #roamtheplanet #wanderworthy #nowdiscovering #prettywanderings #viewsfordays #travelbloggeres #earthpics #bestvacations #letsgoeverywhere #speechlessplaces #iamtb #israel #israelblogger #travelstoke #sidewalkerdaily #darlingescapes #sheisnotlost

A post shared by Christine ⚘ Tel Aviv & Travel (@hertalesofvisuals) on

@zoharsivan1

Zohar Sivan is een lifestyle- en fashionblogger met een kleine maar snel groeiende groep volgers,  terwijl ze haar passie deelt voor haar gestileerde pony’s en leuke fotoshoots.

@falafulltlv

Iedereen houdt van een goede falafel, maar soms wil je je gerecht veranderen. Het beste foodaccount van Tel Aviv, met meer dan 16.000 volgers, wil meer laten zien dan falafel. Falafulltlv is het populairste nieuwe account met foto’s en locaties van verborgen edelstenen in de stad. Blader door hun feed om je maag te laten rommelen van de honger.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven (of klik op het kruisje rechtsboven)