Israel Producten Centrum overspoeld met kopers na onze oproep hen te steunen

Het Israel Producten Centrum van Christenen voor Israel in Nijkerk is overspoeld met kopers. Zowel mensen die naar de winkel toekwamen alsook online koopopdrachten, na onze oproep hen te steunen na de “overval” door ambtenaren van het ministerie van EZ. 

“We zagen afgelopen zaterdag een verdubbeling van het aantal bezoekers in onze winkel en online orders zijn de laatste dagen meer dan verdubbeld”, zei Pieter van Oordt mij net in een telefoongesprek, er aan toevoegend dat hij extra krachten heeft opgeroepen om alle kooporders te kunnen verwerken.

Wij van Joods.nl zijn trots dat we ons steentje daar aan hebben kunnen bijdragen en blijven Christenen voor Israel steunen in hun strijd om geen labels op producten uit Israel te plakken.

Zie ook ons artikel daarover van een paar dagen geleden, hier.

En aan iedereen die Israelische producten bij het Israel Producten Centrum heeft besteld, dank hiervoor, wij zijn trots op jullie!

Edit: inmiddels ook een artikel op CIP: klik