Sail Tel Aviv: het grootste maritieme festival van Israel

Tel Aviv . Screenshot YouTube

Sail Tel Aviv, het jaarlijkse festival van de stad dat de “zee- en watersporten viert”, wordt op 20-21 September 2019 voor de vierde keer gehouden langs de kust van Tel Aviv.

Activiteiten die zullen plaatsvinden tijdens het weekend lange festival zijn onder andere: peddelsurfen, yoga, sportwedstrijden, creatieve workshops, kinderactiviteiten en een spectaculaire vloot met meer dan 150 schepen.

Het Sail festival zal ook in het teken staan van de “Internationale Kustschoonmaak dag”, één van de grootste conserverings- en beschermingsevenementen ter wereld, die jaarlijks op 21 september wordt gehouden. Een gemeenschappelijke strand-schoonmaak zal worden georganiseerd in samenwerking met de Europese Unie, de gemeente Tel Aviv-Yafo, Atarim, EcoOcean en Plastic Free Israel. Sail Tel Aviv wordt gehouden in samenhang met de Bauhaus Centennial-festiviteiten en het jaarlijkse Open House-architectuurevenement.

Yaron Klein, CEO van Atarim, heeft verklaard: “Sail Tel Aviv 2019 speelt een belangrijke rol in de algemene visie van Atarim, het gemeentelijk bedrijf dat de kustlijn van de stad beheert en ontwikkelt. Het jaarlijkse festival biedt de stad de mogelijkheid om maritieme sporten, kust-educatie en duurzaamheid te promoten en maakt het bezoekers en bewoners mogelijk om verbinding te maken met onze prachtige kust.”

Meer info vind u hier: https://visit.tel-aviv.gov.il/

Advertentie (4)